Zëvendëskryeministri Petrovic u takua me Baroneshën Catherine Ashton

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe Ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal, Slobodan Petrovic, është takuar me Përfaqësuesen e Lartë të BE-së për politikë të jashtme dhe siguri, znj. Catherine Ashton.

14 mars 2013, Prishtinë,

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe Ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal, Slobodan Petrovic, është takuar me Përfaqësuesen e Lartë të BE-së për politikë të jashtme dhe siguri, znj. Catherine Ashton.

Në këtë takim është vlerësuar lartë vizita e Baroneshës Ashton, veçanërisht kontributi i saj në procesin e dialogut që po zhvillohet në Bruksel, i cili për synim ka normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet dy shteteve.

Takimi më përfaqësues të partive parlamentare u zhvillua, pas takimit që pati në orët e hershme të mëngjesit, Përfaqësuesja e Lartë e BE-së, Baronesha Ashton me Presidenten e Kosovës, Atifete Jahjaga dhe Kryeministrin, Hashim Thaçi.