Zëvendëskryeministri Petrovic u takua me Presidenten Jahjaga

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe Ministër i Administrimit të Pushtetit  Lokal, Slobodan Petrovic është takuar me Presidenten e Kosovës, znj. Atifete Jahjaga.

15 mars 2013

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe Ministër i Administrimit të Pushtetit  Lokal, Slobodan Petrovic është takuar me Presidenten e Kosovës, znj. Atifete Jahjaga.

Në këtë takim është biseduar rreth zgjedhjeve komunale  lokale dhe afateve të përcaktuara ligjore për mbajtjen e tyre.