Zëvendëskryeministri Rakić ka pritur ambasadorin italian

Në vazhdën e takimeve  me përfaqësuesit e misioneve diplomatike, zëvendëskryeministri dhe ministri i Pushtetit Lokal Goran Rakić u takua sot me Ambasadorin e Italisë në Kosovë, Nicola Orlando.

Pasi që Ambasadori Orland e uroi Rakiç për detyrat e reja, të dy palët theksuan gatishmërinë e tyre për bashkëpunim në të ardhmen, para së gjithash rreth luftës kundër pandemisë së COVID 19.

Po ashtu në takim u  diskutuan edhe çështje të tjera aktuale.