Zëvendësministri Bajram Gecaj po qëndron për vizitë zyrtare në Mal të Zi

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj po qëndron për vizitë zyrtare në Mal të Zi me ç‘rast u takua me Zëvendëskryeministrin dhe Ministër i Drejtësisë i Malit të Zi, z. Zoran Pazhin me të cilin disktuan për marrëdhëniet ndërshtetërore mes Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi si dhe për mundësitë e bashkëpunimit në fushat relevante që lidhin interesat e përbashkëta për të dyja vendet.                   21 mars 2017, Prishtinë

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj po qëndron për vizitë zyrtare në Mal të Zi me ç‘rast u takua me Zëvendëskryeministrin dhe Ministër i Drejtësisë i Malit të Zi, z. Zoran Pazhin me të cilin disktuan për marrëdhëniet ndërshtetërore mes Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi si dhe për mundësitë e bashkëpunimit në fushat relevante që lidhin interesat e përbashkëta për të dyja vendet.

Vizita e Zëvendësministrit Gecaj në Malin e Zi u realizua në kuadër të organizmit të ceremonisë së Thirrjes për Projekt-Propozime dhe Sesionit Informues në kuadër të Programit të BNK-së, Mali i Zi – Kosovë, IPA II 2014-2020.