Zëvendësministri Gecaj dhe Kryetari i Komunës së Ferizajt z. Muharrem Svarqa nënshkruajnë marrëveshje mirëkuptimi

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj dhe Kryetari i komunës së Ferizajt,  z. Muharrem Svarqa , kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për financimin  e projektit  “Ndërtimi i 5 fushave të sportit në fshatrat Pleshinë, Sazli, Dramjak, Sojevë dhe Muhoc” në Komunën e Ferizajt. 20 shkurt 2017,  Prishtinë

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj dhe Kryetari i komunës së Ferizajt,  z. Muharrem Svarqa , kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për financimin  e projektit  “Ndërtimi i 5 fushave të sportit në fshatrat Pleshinë, Sazli, Dramjak, Sojevë dhe Muhoc” në Komunën e Ferizajt.

Mbështetja e MAPL-së  për financimin e projekteve kapitale, do të vazhdojë edhe me komunat tjera të Kosovës, ndërsa, janë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me komunat,  Gjakovë, Obiliq, Lipjan, Viti, Skenderaj, Istog, Hani i Elezit, Deçan, Mitrovicë, Vushtrri, Drenas, Fushë Kosove,  Kaçanik, Pejë, Gracanicë, Podujevë,  Gjilan,  Suharekë, Kamenicë dhe  Zubin Potok.