Zëvendësministri i MAPL-së z. Gecaj dhe kryetari i Komunës së Partshit z. Nikolic nënshkruajnë marrëveshje mirëkuptimi

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj, dhe kryetari i Komunës së Partshit, z. Dragan Nikolic, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për financimin e projektit, “Shtrimi me kubëza të betonit dhe asfaltimi i rrugëve në Pasjan". 16 maj 2017, Prishtinë

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj, dhe kryetari i Komunës së Partshit, z. Dragan Nikolic, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për financimin e projektit, “Shtrimi me kubëza të betonit dhe asfaltimi i rrugëve në Pasjan".
 
Nënshkrimi i marrëveshjes së mirëkuptimit mes Zëvendësministrit Gecaj dhe kryetarit Nikolic, u realizua në kuadër të mbështetjes të MAPL-së për komunat në financimin e projekteve kapitale.