Zëvendësministri i MAPL-së z. Gecaj dhe kryetari i Komunës së Vitisë z.Haliti nënshkruajnë marrëveshje mirëkuptimi

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj dhe kryetari i Komunës së Vitisë, z. Sokol Haliti, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për financimin e projektit, “Rregullimi i kulmit të gjimnazit Kuvendi i Lezhës në Viti”.  11 maj 2017, Prishtinë

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj dhe kryetari i Komunës së Vitisë, z. Sokol Haliti, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për financimin e projektit, “Rregullimi i kulmit të gjimnazit Kuvendi i Lezhës në Viti”. 
                                                                                                                                                                                                             Nënshkrimi i marrëveshjes së mirëkuptimit mes Zëvendësministrit Gecaj dhe kryetarit Haliti, u realizua në kuadër të mbështetjes të MAPL-së, për financimin e projekteve me interes për qytetarët.