Zëvendësministri Musmurati priti në takim përfaqësues nga fshati Hogosht

14 shtator 2011, Prishtinë
Përfaqësues nga fshati  Hogosht i Komunës së Kamenicës janë takuar me z. Basri Musmurati, Zëvendësministër i Administrimit të Pushtetit Lokal.

14 shtator 2011, Prishtinë

Përfaqësues nga fshati  Hogosht i Komunës së Kamenicës janë takuar me z. Basri Musmurati, Zëvendësministër i Administrimit të Pushtetit Lokal.

Me këtë rast, përfaqësuesi i fshatit Hogosht, Jahir Kastrati, e njoftoi Zv. Ministrin Musmurati për kërkesën e vazhdueshme dhe dëshirën që fshatit Hogosht t’i kthehet sërish statuti i Komunës.

Zëvendësministri Musmurati premtoi se do të angazhohet në këtë drejtim në mënyrë që edhe banorëve të asaj  pjese t’ju ofrohen shërbime sa më afër.

Fshati Hogosht ka gjithsej 300 shtëpi me përafërsisht 9 mijë banorë dhe 25 vendbanime përreth. Deri më 1960 ky fshat kishte statutin e komunës.