On the market of information technological innovation, a human brain dump generally refers to the review material that may be to be commited to memory or you can point out captured in electronic format through the way of any power device similar to a mobile phone, PERSONAL DIGITAL ASSISTANT, etc . It gives you almost a great replica in the exam that should be taken. In simple words, a new brain drop is actually a variety of the real concerns that would can be found in the examination, along with their responses. There can be different exam places including the 200-125 Braindumps. Mental performance dumps are generally provided by the firms who have a great affiliation with all the recent test takers. The particular 200-125 Test is also named “Cisco Accredited Network Connect Routing and also Switching". It truly is basically your Cisco Qualification. The test may be passed should you go through and also prepare the total study substance offered by a good reputed assessment preparation business. It is important to plan for the quiz serious. As soon as you take the by using a a good planning platform, that gets quite simple for you to complete the audit. 500-006 cisco 300-085 Exam Deposits Queries are actually a day worthwhile for the THIS expert. There are many graduates who wants to prefer this for the great experience currently truly challenging to get licensed for 300-085 Cisco Licensed Network Expert Collaboration. Your time and effort and all the time and effort will get lost if you stay failed to crystal clear 300-085 examination. It is very simple to clear 300-085 exams using the precise preparing with 300-085 braindumps which is provided by Braindumpspdf. Our 300-085 braindumps are extremely clear, assisting and totally comprehensive that may help you to prepare your own exam within the limited time for you to clear your current exam inside the first attempt. We provide the authentic supporting material that may be provided by our own experts as well as specialist absolutely help prepare your test in the limited time. 810-403 dumps On the market of information technological innovation, a human brain dump generally refers to the review material that may be to be commited to memory or you can point out captured in electronic format through the way of any power device similar to a mobile phone, PERSONAL DIGITAL ASSISTANT, etc . It gives you almost a great replica in the exam that should be taken. In simple words, a new brain drop is actually a variety of the real concerns that would can be found in the examination, along with their responses. There can be different exam places including the 200-125 Braindumps. Mental performance dumps are generally provided by the firms who have a great affiliation with all the recent test takers. The particular 200-125 Test is also named “Cisco Accredited Network Connect Routing and also Switching". It truly is basically your Cisco Qualification. The test may be passed should you go through and also prepare the total study substance offered by a good reputed assessment preparation business. It is important to plan for the quiz serious. As soon as you take the by using a a good planning platform, that gets quite simple for you to complete the audit. 070-480 exam dumps We are going to provide you the program that will help for connecting you using the 300-075 examination. We will supply you the unique ID as well as PIN to get into our information to prepare your own exams. Presently we have created the complete number of test which will check your preparing for 300-075 exam. The end result of each test will be analyzed by our own specialists to evaluate your Gresca exam formulations. Our professionals will remain related to you via live interacting conferences in where you can crystal clear your all predicament about the 300-075 exam deposits. You’re almost all fallouts and also examination is going to be kept within your personal accounts that would be simple for you to analyze your improvement also. 1z0-064 dumps We are going to provide you the program that will help for connecting you using the 300-075 examination. We will supply you the unique ID as well as PIN to get into our information to prepare your own exams. Presently we have created the complete number of test which will check your preparing for 300-075 exam. The end result of each test will be analyzed by our own specialists to evaluate your Gresca exam formulations. Our professionals will remain related to you via live interacting conferences in where you can crystal clear your all predicament about the 300-075 exam deposits. You’re almost all fallouts and also examination is going to be kept within your personal accounts that would be simple for you to analyze your improvement also. CAP dumps 300-075 Braindumps preparing material with regard to 300-075 examination dumps may be the upgraded planning plan which is planned through our specialists and experienced students. All of us helped a lot of graduates to supply them the actual bright professions by assisting them to crystal clear Cisco Accreditation. With the understanding of our professionals we have been successful to develop the particular 300-075 PDF FILE. We supplied you the totally free demo to select the glimpse of our own BrainDumps We are going to provide you the entire content with most recent update changings according to the newest requirements associated with 300-075 deposits. You will certainly get the totally free and most current updates whenever you will purchase our item.

Zyra funksionalizohet brenda dy muajsh

Qytetarët serbë të veriut nuk kanë shprehur edhe aq shumë interesim për të punuar në Zyrën administratave në veri të Kosovës, e cila pritet të themelohet shumë shpejt nga Qeveria e Kosovës.

Qytetarët serbë të veriut nuk kanë shprehur edhe aq shumë interesim për të punuar në Zyrën administratave në veri të Kosovës, e cila pritet të themelohet shumë shpejt nga Qeveria e Kosovës. Deri në mbyllje të konkursit për staf të kësaj zyreje, kanë aplikuar gjithsej 1 mijë e 40 qytetarë. Prej tyre vetëm 25 për qind janë qytetarë serbë të Kosovës, që në numër i bie mbi 250, derisa pjesa tjetër e aplikantëve janë shqiptarë.

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal në Kosovë, ka thënë për “Zëri”, se deri në mbyllje të konkursit, që ka qenë dita e enjte, janë numëruar 1 mijë e 40 aplikacione, shumica nga shqiptarët.

"Kemi marrë 1 mijë e 40 aplikacione, prej tyre rreth 25 për qind janë aplikacione të dorëzuara nga qytetarët serbë”, tha Petroviq.

Edhe pse kjo iniciativë e ekzekutivit kosovar është parë me shumë pesimizëm nga partitë opozitare dhe nga analistët politikë, megjithatë Petroviq shpreson se kjo zyrë do të krijohet dhe do të jetë e suksesshme.

“Shpresojmë që kjo zyrë do të nisë së funksionuari brenda dy muajve. Unë jam duke dhënë maksimumin për të arritur sukses, por kjo nuk varet vetëm nga unë. Kjo varet edhe nga serbët në veri, por edhe nga ndihma që do ta na ofrojnë ndërkombëtarët”, tha Petroviq.

Analistët politikë në Prishtinë thonë se kjo inciativë e Qeverisë së Kosovës do të dështojë.
Behxhet Shala vlerëson se këta pak serbë që kanë aplikuar për të punuar, janë pjesë e dy grupacioneve. Sipas tij, njërit grup i takojnë ata që i kanë kushtet e vështira financiare, derisa grupit tjetër i takojnë ata që synojnë kontrollimin e asaj zyreje.
“Kërkesën e shqiptarëve e shoh si nevojë për një rrogë”, tha Shala.

Erzen Vraniqi nga Vetëvendosje thotë se numri kaq i vogël i aplikacioneve nga serbët tregon se ata vazhdojnë të jenë nën qeverisjen e strukturave ilegale, derisa shqiptarët, sipas tij, duke qenë të papunë e shohin si mundësi punësimi.
“Problemi i Mitrovicës si dhe i gjithë pjesës veriore është shtrirja e plotë e sovranitetit të Kosovës atje, përndryshe çfarëdo zyre administrative do ta ketë fatin e kontejnerit policor te tre rrokaqiejve dhe pashmangshëm do të sjellë në negociata të reja për veriun”, tha Vraniqi për “Zëri”.

Ismet Beqiri, shef i deputetëve të LDK-së, shpreson në funksionalizimin e kësaj zyre, por thotë që strukturat ilegale do të jenë ato që përsëri do të ndikojnë në prishje të kësaj iniciative.

“Duam të besojmë që kjo zyrë është hapi i parë që do të dërgojë deri te zgjedhjet e lira e demokratike në veri, në mënyrë që të krijohet komuna e re veriore, e paraparë me Pakon e Ahtisaarit. Megjithatë, duke e ditur qasjen e strukturave ilegale në atë pjesë dhe ndikimin që ka shteti serb, mund ta bëjnë të vështirë funksionimin e kësaj zyre”, tha Beqiri.

“Nuk duam që kjo zyrë të ketë fatin e koordinatorit të dërguar në veri nga kjo qeveri e po ashtu fatin e veprimeve të deritanishme”, u shpreh në anën tjetër, Ahmet Isufi nga AAK.

Ai shtoi se dështimi do të jetë i sigurt, nëse Qeveria nuk vepron me më shumë këmbëngulje dhe nëse nuk ofrohet siguri e plotë për funksionimin e kësaj zyreje. Nga ana tjetër, strukturat ilegale në veri, këtë iniciativë të qeverisë së Kosovës, e quajnë provokim.

“Mendoj se ky është një provokim që po na bën Prishtina. Qytetarët në veri nuk e duan këtë zyrë. Për ne akoma vlen dhe është në fuqi marrëveshja e Çoviqit dhe Shtajnerit, të cilën Beogradi e pati nënshkruar me UNMIK-un”, citohet të ketë thënë për mediet serbe, Marko Jakshiq, njëri prej liderëve në veri të Kosovës.

Ai ka shtuar se të gjitha iniciativat e tilla që po vijnë nga Prishtina, vetëm krijojnë provokime për tensione atje.
Provokim e quajnë edhe autoritetet e Beogradit, të cilët po ashtu u kanë bërë thirrje serbëve të veriut që të bojkotojnë njohjen e kësaj zyreje.