loading...

Todosijevic dhe Ahmeti për bashkëpunim

16 mars 2018, Prishtinë Ivan Todosijevic, ministër i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal sot ka pritur në kabinetin e tij kryetarin e komunës së Prishtinës, z. Shpend Ahmeti. Në takim është biseduar për bashkëpunimin e MAPL-së dhe Komunës së Prishtinës si dhe statusin e komunitetit Serb në këtë Komunë. Ministri Todo ...

MAPL dhe USAID organizuan takim të përbashkët...

16 mars 2018, Prishtinë Me qëllim të finalizimit të Projektligjit për Dhënien në Shfrytëzim dhe Këmbimin e Pronës së Paluajtshme të Komunës, me datë 16 Mars 2018, Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) në bashkëpunim me USAID-in, organizuan takim të përbashkët me anëtarët e grupit punues ndërministror dhe Drejtor ...

Lajmet

Todosijevic dhe Ahmeti për bashkëpunim

16 mars 2018, Prishtinë Ivan Todosijevic, ministër i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal sot ka pritur në kabinetin e tij kryetarin e komunës së Prishtinës, z. Shpend Ahmeti. Në takim është biseduar për bashkëpunimin e MAPL-së dhe Komunës së Prishtinës si dhe statusin e komunitetit Serb në këtë Komunë. Ministr ...

Më shumë ...

MAPL dhe USAID organizuan takim...

16 mars 2018, Prishtinë Me qëllim të finalizimit të Projektligjit për Dhënien në Shfrytëzim dhe Këmbi ...

Më shumë ...

Ministri Todosijevic nënshkroi Marrëveshjet e...

16 mars 2018, Prishtinë Ministri Ivan Todosijevic, në emër të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit ...

Më shumë ...

pyetje për ministrinë

Qytetarët mund të parashtrojnë pyetje për ministrinë për të adresuar çështjet dhe brengat e tyre.

9

pyetje drejtuar deputetëve

1

pyetje të përgjigjura

11%

1 nga 9 pyetje te përgjigjura

Shiko te gjitha pyetjet

platforma e konsultimeve publike

merr pjesë!