Takimi i parё i Komisionit i Miks tё Ekspertёve pёr hapjen e pikёs kufitare nё Stanqiq

Normal
0

false
false
false

EN-US
X-NONE
X-NONE

Me 15 dhe 16 Janar 2014 u mbajt takimi i parё i Komisionit Miks tё Ekspertёve i formuar nё bazё tё Marrёveshjes pёr hapjen e pikёs kufitare nё Stanqiq-Bella Novce. Takimi i parё u mbajt nё njё frymё konstruktive duke vёnё kornizat e punës pёr realizimin e projektit Strategjik lidhur me ndërtimin e pikёs sё pёrbashkёt kufitare nё Stanqiq. Me 15 dhe 16 Janar 2014 u mbajt takimi i parё i Komisionit Miks tё Ekspertёve i formuar nё bazё tё Marrёveshjes pёr hapjen e pikёs kufitare nё Stanqiq-Bella Novce. Takimi i parё u mbajt nё njё frymё konstruktive duke vёnё kornizat e punës pёr realizimin e projektit Strategjik lidhur me ndërtimin e pikёs sё pёrbashkёt kufitare nё Stanqiq. Ky projekt ёshtё pjesё e IPA Programit tё Bashkёpunimit Ndёrkufitar  Maqedoni-Kosovё dhe pritet tё financohet nga Zyra e Komisionit Evropian nё Kosovё nga alokimet financiare pёr vitin 2013 si dhe do tё bashkёfinancohet nga tё dyja vendet.