DIEKP mbajti takimin për rishikimin e matricës së komunave për përmbushjen e obligimeve nga agjenda evropiane

Departamenti për Integrime Evropiane dhe Koordinim të Politikave mbajti takimin për rishikimin e matricës së komunave për përmbushjen e obligimeve nga agjenda evropiane.