Mbahet takimi virtual me Komunën e Vushtrrisë lidhur me realizmin e projekteve të financuar nga fondet e MAPL-së

Prishtinë, 04 Qershor 2020

Është mbajtur takimi  virtual me komunën e Vushtrrisë lidhur me koordinimin e realizimit të projektit  të financuar në komunë nga fondet e MAPL-së. Në vitin 2020 MAPL  në komunën e Malishevës financon projektin: “Rregullimi i sheshit Adem Jashari”. Në takim u diskutuan obligimet e dala nga Marrëveshjet e Mirëkuptimit për financimin e projektit dhe koordinimi i aktiviteteve me qëllim të realizimit të projektit sipas planifikimit.